Конфиденциальность

Політика конфіденційності та використання файлів cookie

 

Компанія ПрАТ «Лантманнен Акса» відповідально ставиться до права кожного відвідувача наших веб-сайтів на конфіденційність персональних даних і вживає заходи із захисту будь-якої інформації, яку Ви надаєте нам.

 

Про нас

Приватне акціонерне товариство «Лантманнен Акса», скорочено - ПрАТ «Лантманнен Акса» (далі - Компанія)

Ідентифікаційний код 00378537, ІПН 003785310046

Поштова адреса: 08304, Україна, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Привокзальна, 3

Телефон: +380 73 256-29-23

Електронна пошта: info@axa.ua

Веб-сайт: https://lantmannen.store/uk

 

Наша роль в обробці даних

 

Ми обробляємо Ваші персональні дані, виступаючи в якості володільця персональних даних.

 

Які персональні дані ми можемо збирати через свій веб-сайт

 

Ім’я, прізвище, по батькові, дата народження, контактні телефони, адреса електронної пошти, поштова адреса, адреса доставки, стать, інші контакті дані за Вашим бажанням, інші дані, необхідні для здійснення Вашого обслуговування та комунікації в тому числі, коли Ви звертаєтесь в службу підтримки Порталу, дані, отримані в результаті проведення Компанією та/або третіми уповноваженими  Товариством особи різних опитувань, пов’язаних із покращенням надання сервісу; інформація, отримана в результаті проведення маркетингової діяльності, інформація, що Вами розміщена в процесі оформлення замовлення та по результатам обслуговування, відгуки, коментарі, звернення в службу підтримки, скарги, претензії, інші звернення, інші дані в розумінні ЗУ «Про захист персональних даних».

У тому чи іншому випадку, дані, які запитуються через веб-сайт, є необхідними для забезпечення Вашого належного обслуговування.

 

З якою метою ми обробляємо дані

 

  • Для ідентифікації Вас як покупця/замовника товару, за для зв’язку з метою надання послуг, обробки платежів, виставлення рахунків, відправки, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та  управлінського обліку;
  • Для здійснення можливих повернень товарів після їх придбання, а також управління запитами про наявність товарів, в залежності від доступності зазначених опцій в той чи інший момент;
  • Для проведення промоакцій (наприклад, для організації конкурсів, розіграшів або відправки переліку товарів в наявності на адресу електронної пошти, вказану вами);
  • В аналітичних і статистичних цілях, зокрема, щоб зрозуміти, яким чином Ви взаємодієте з нашим веб-сайтом, і мати можливість удосконалювати його. Крім того, періодично ми проводимо дослідження якості і приймаємо необхідні заходи для того, щоб виявити ступінь задоволеності наших клієнтів і користувачів і визначити сфери і напрямки для поліпшення.
  • У випадку підписки на нашу розсилку, ми обробляємо ваші персональні дані для адміністрування вашої підписки, в тому числі для відправки персоналізованої інформації про наші товари і послуги, повідомлень про акції та новини за допомогою різних засобів зв'язку (таких як електронна пошта та SMS- повідомлення). Ми також можемо надавати вам цю інформацію за допомогою push-повідомлень в разі, якщо вони активовані на вашому мобільному пристрої;
  • Задля покращення якості надання послуг, аналізу активності, здійснення пошуку за ключовими словами, управління трафіком на сайті. Пам'ятайте, що ви можете відписатися від розсилки в будь-який час без будь-яких додаткових витрат. Це можна зробити безпосередньо в надісланому Вам e-mail повідомленні по наведеній там ссилці.

Ми не здійснюємо обробку даних, які стосуються расової, національної приналежності, політичних поглядів, релігійних та інших переконань, членства в громадських організаціях.

 

 

Термін зберігання персональних даних

 

Ми зберігаємо персональні дані протягом терміну необхідного відповідно до мети їх обробки. Ми обробляємо ваші дані протягом строку, необхідного для укладення та виконання договору купівлі-продажу товарів або надання послуг, в тому числі потенційного повернення товарів, а також скарг або претензій, пов'язаних з придбанням зазначених товарів або послуг. У деяких випадках ми обробляємо персональні дані до того моменту, поки ви не приймете рішення про зворотне, як, наприклад, у випадку з платіжними даними (даними карти), які ви вирішили зберегти для майбутніх покупок. Ми обробляємо ваші персональні дані протягом строку, необхідного для відповіді на ваш запит. Ми обробляємо ваші персональні дані до тих пір, поки ви не відмовитеся від підписки на розсилку. Ми обробляємо ваші дані в міру необхідності протягом терміну, необхідного нам для виконання тієї чи іншої процедури або проведення дослідження з метою забезпечення якості, або до тих пір, поки ми не зробимо ваші дані браузера анонімними.

 

Як ми забезпечуємо конфіденційність і захист Ваших персональних даних

Тільки наш уповноважений персонал та уповноважений персонал сторонніх компаній (постачальників послуг) чи уповноважений персонал наших бізнес партнерів, що мають підписаний з нами договір про захист та конфіденційність, має доступ до ваших персональних даних. Усі співробітники, які мають доступ до ваших персональних даних повинні дотримуватися Політики конфіденційності. Також усі співробітники сторонніх компаній, що мають доступ до ваших персональних даних, підписують з нами договір про нерозголошення або пункти про конфіденційність.

При обробці даних ми застосовує всі необхідні технічні, організаційні, правові заходи для їх захисту від неправомірного та/або несанкціонованого доступ до них.

Чи надаються персональні дані третім сторонам

Для досягнення цілей, передбачених цією Політикою, ми в ході своєї діяльності можемо здійснювати транскордонну передачу персональних даних юридичним особам на території іноземних держав. При цьому питання забезпечення адекватного захисту прав суб'єктів персональних даних і забезпечення безпеки їх персональних даних під час транскордонного передачі є найвищим пріоритетом для Нас.

Які права користувача щодо обробки персональних даних

 

Ми гарантуємо Вам право на:

  • прийняття рішення про надання своїх персональних даних вільно, особисто та у власних інтересах;
  • надання згоди на обробку персональних даних;
  • уточнення, блокування або знищення персональних даних, у разі якщо вони є неповними, застарілими, неточними або не потрібні для заявлених цілей обробки;
  • Запит доступ до персональних даних, які знаходяться у нас на зберіганні.

 

Яка політика щодо неповнолітніх відвідувачів сайту

 

Ми розуміємо надзвичайну важливість забезпечення конфіденційності і захисту персональних даних неповнолітніх, які відвідують наш веб-сайт, і вважаємо за необхідне заохочувати інтерес батьків та опікунів до он-лайн діяльності своїх дітей і контролю їхніх дій у мережі Інтернет.

Ми збираємо персональні дані відповідно до діючого законодавства України, що забезпечує права дітей на конфіденційність та приватність. За згодою батьків чи опікунів для надання дитиною персональних даних ми просимо дітей надати тільки ту інформацію, що необхідна для участі у програмі до якої вони реєструються.

Дітям віком до 18 років ми радимо поговорити із батьками чи опікунами перед тим як надавати свої персональні дані на веб-сайт.

 

Згода

 

При здійсненні замовлення на цьому сайті, шляхом активації (натиску) кнопки «оформити замовлення», вносячи при цьому свої персональні дані та/або надаючи ці дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках цього сайту та/або використовуючи будь-яку частину сайту Ви висловлює свою згоду з положенням даної Політики та надаєте ПрАТ «Лантманнен Акса» а також третім особам, які надають послуги ПрАТ «Лантманнен Акса» з обробки платежів, доставки та ін. дозвіл на обробку власних персональних даних.

Дані можуть надаватись шляхом розміщення на сайті або повідомляючи через канали телефонного зв’язку та/або на електронну та/або поштову адресу Компанії, або дані можуть надаватися із інших джерел наприклад, з відгуків Користувачів (оцінка, коментарі, підтвердження інформації) або інша інформація від третіх осіб надана в ході направлення претензій, скарг та/або при розгляді спорів, та/або інформація із загальновідомих джерел в мережі Інтернет.

 

Відповідальність

 

Надаючи нам доступ до ваших персональних даних за допомогою будь-яких засобів, ви зобов'язуєтеся гарантувати їх точність і достовірність, а також повідомляти нас про їх зміни. Ви несете відповідальність за будь-який збиток, заподіяний сайту або особі, яка відповідає за сайт, або будь-якій третій особі, в разі повідомлення нам помилковою, неточної або неповної інформації. Звертаємо Вашу увагу на те, що, як правило, від Вас вимагається надати нам тільки ваші персональні дані, а не дані третіх осіб, за винятком тих випадків, коли цією Політикою та використання файлів cookie передбачено інше.

У випадку Вашого недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх даних треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і Ваших даних. Товариство не несе відповідальності за збитки, завдані таким Доступом.

 

Зміна умов дійсної Політики

Ми можемо періодично вносити зміни і виправлення до дійсної Політики. Перевіряйте текст Політики регулярно для відстеження змін і можливих наслідків для вас в зв’язку із цими змінами.

Всі терміни, що наводяться в цій політиці та стосуються персональних даних використовуються в значеннях наведених Законом України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI.

 

Cookie

Що таке файли cookie

Файли cookie - це невеликі текстові файли, які зберігаються в браузері Вашого комп'ютера або мобільного телефону після відвідування веб-сайтів. Файли cookie широко застосовуються для підтримки роботи веб-сайтів або для підвищення якості досвіду користувача, а також для надання певної інформації власникам веб-сайту. Файли cookie, які ми використовуємо можуть включати в себе інформацію про ваші уподобання в Інтернеті, щоб ми могли зробити наші веб-сайти максимально цікавими для Вас.

Як можна дозволити або заборонити використання файлів cookie

 

У налаштуваннях свого пристрою Ви може дозволити використання всіх файлів cookie, встановити сповіщення про використання файлів cookie або заборонити використання файлів cookie у будь-який час. Видаляючи чи відключаючи файли cookie Ви не зможете скористатися всіма перевагами нашого веб-сайту. Тому ми рекомендуємо залишити їх активованими.

У налаштуваннях браузера також можна заборонити будь-які файли cookie або тільки певні файли cookie.

Як ми викристовуємо cookie

Іформація, яку ми збираємо за допомогою файлів cookie, допомагає нам аналізувати те, як Ви використовуєте наш веб-сайт, а також дозволяє нам підвищити якість користувацького досвіду при відвідуванні нашого сайту. У наших файлах cookie не зберігається конфіденційна інформація, як-от ваше ім’я та/чи адреса. Ми ніколи не використовуємо інформацію, зібрану за допомогою файлів cookie, для ідентифікації вашої особистості або розсилки реклами електронною або звичайною поштою. Крім того, ми не використовуємо файли cookie для розсилки реклами дітям.

Які типи файлів cookie ми використовуємо для різних цілей

Технічні файли cookie

Деякі з наших файлів cookie абсолютно необхідні для підтримки функціональності нашого веб-сайту. Використання цих функціональних файлів cookie не можна заборонити при відвідуванні нашого сайту. Сюди відносяться файли cookie, які збирають інформацію про те, чи дозволив користувач використання інших файлів cookie з нашого сайту.

Файли cookie сеансу відвідування

Ми можемо використовувати файли cookie сеансу відвідування для прискорення функціонування нашого веб-сайту, наприклад, щоб прискорити Ваш процес переходу між сторінками. Термін дії таких файлів cookie закінчується після закінчення сеансу відвідування (наприклад, коли Ви закриваєте вікно браузера).

Договір публічної оферти

І. Загальні положення

Цей договір є договором публічної оферти у відповідності до положень Цивільного кодексу України, що адресований невизначеному колу осіб та містить всі істотні умови щодо укладення електронного Договору купівлі-продажу Товарів на визначених нижче умовах.

Ця оферта є пропозицією ПрАТ «Лантманнен Акса» (далі – Продавець), укласти електронний договір купівлі-продажу товарів через інтернет-магазин Продавця (далі - Договір), що знаходиться на веб-сайті: https://shop-lantmannen.com.ua/

Моментом повного і безумовного прийняття Покупцем пропозиції Продавця (акцептом) укласти цей договір купівлі-продажу товарів, вважається факт розміщення замовлення (оформлення Замовлення) Покупцем на умовах цього Договору.

 

ІІ. Терміни та визначення

Електронний договір - домовленість двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення цивільних прав і обов’язків та оформлена в електронній формі.

Інтернет-магазин - засіб для представлення або реалізації товару, роботи чи послуги шляхом вчинення електронного правочину. Інтернет-магазином в межах цього Договору є інтернет-магазин Продавця, що знаходиться на веб-сайті: https://shop-lantmannen.com.ua/

Замовлення – належним чином оформлений та розміщений запит Покупця на здійснення купівлі обраних ним Товарів на веб-сайті Інтернет-магазину.

Продавець – приватне акціонерне товариство «Лантманнен Акса», ідентифікаційний код 00378537, адреса 08304, Україна, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Привокзальна, 3.

Покупець - будь-яка дієздатна фізична особа, чи юридична особа чи фізична особа-підприємець згідно з чинним законодавством України, яка в порядку, передбаченому цим Договором, за власним волевиявленням повністю прийняла (акцептувала) всі його умови з метою розміщення замовлення та придбання Товарів.

Товар — весь асортимент товарів опублікований на веб-сайті Інтернет-магазину Продавця.

 

ІІІ. Предмет договору

В порядку та на умовах, встановлених цим Договором, Продавець зобов’язується передати у власність Покупця обраний ним Товар, а Покупець зобов’язується прийняти та оплатити Товар в порядку та на умовах, встановлених цим Договором. 

Продавець здійснює обробку і доставку замовлення Покупцеві на умовах цього Договору.

Продавець має право без попереднього повідомлення Покупця залучати третіх осіб для виконання покладених на нього обов'язків.

 

  1. IV. Порядок оформлення Замовлення та оплати

Покупець оформляє Замовлення на Сайті самостійно, шляхом додавання обраних Товарів у віртуальну корзину і натиснувши кнопку «Оформити замовлення». Оформити Замовлення на Товари можуть всі Покупці, незалежно від реєстрації.

Мінімальна сума замовлення 300 грн. Ми працюємо лише за 100% передплатою.

Оплата здійснюється он-лайн картою Visa чи Mastercard, а також через платіжний сервіс iPay.ua одразу після оформлення замовлення на сайті.

Оплата проводиться в національній валюті України – гривні.

 

 

  1. V. Порядок доставки Замовлень та умови повернення Товару

Доставка Товару здійснюється Продавцем у спосіб та до місця, визначеного Покупцем у відповідному Замовленні на Товар з наведеного там переліку.

Право власності на Товар переходить до Покупця в момент вручення (передання) Товару і за умови повної оплати Покупцем вартості Товару в порядку та на умовах, встановлених цим Договором.

Ризик випадкового знищення або випадкового пошкодження товару переходить до Покупця з моменту здачі Товару першому перевізникові (поштовій службі).

Умови повернення Товару знаходяться за посиланням знаходяться в розділі https://shop-lantmannen.com.ua/uk/dostavka-i-oplata

  1. VI. Права та обов’язки Сторін

Продавець має право:

  • в односторонньому порядку припинити надання послуг за цим договором у разі порушення Покупцем умов цього договору.
  • періодично переглядати та змінювати вартість Товару, що пропонується до продажу на веб-сайті в Інтернет-магазині;
  • здійснювати інші права, передбачені цим Договором та нормами чинного законодавства України.

Продавець зобов’язаний:

  • належним чином та в повному обсязі виконувати всі свої зобов’язання за цим Договором та нормами чинного законодавства України;
  • надати Покупцю повну та достовірну інформацію про Товар та його вартість шляхом розміщення цієї інформації на веб-сайті Інтернет-магазину;
  • не розголошувати інформацію про персональні дані Покупця, які сталі відомі Продавцю у зв’язку із обробленням Замовлення;
  • виконувати інші обов’язки, передбачені цим Договором та нормами чинного законодавства України.

7.2. Покупець зобов'язаний:

  • належним чином та в повному обсязі виконувати всі свої зобов’язання за цим Договором, в тому числі, але не виключно зобов’язання по оплаті та отриманню Замовлення.
  • перед укладанням цього Договору уважно ознайомитись з його змістом та умовами, а також ознайомитись із вартістю Товару, що пропонується до продажу в Інтернет-магазині, способами та порядком її оплати;
  • виконувати інші обов’язки, передбачені цим Договором та нормами чинного законодавства України.

7.3. Покупець має право:

  • вимагати від Продавця повного та належного виконання умов цього Договору;
  • відмовитися від цього Договору в порядку та у випадках, передбачених цим Договором та чинним законодавством України;
  • розірвати цей Договір в порядку та у випадках, передбачених цим Договором та чинним законодавством України;
  • здійснювати інші права, передбачені цим Договором та нормами чинного законодавства України.

 

  1. VII. Політика конфіденційності та використання файлів cookie знаходиться сайті https://shop-lantmannen.com.ua/

 

 

 

  1. VIII. Інші умови

Продавець має право в односторонньому порядку вносити зміни в текст цього договору за власним розсудом у будь-який момент і без попереднього повідомлення Покупців, з обов’язковою публікацією оновленого тексту на сайті https://shop-lantmannen.com.ua/

Фактичною датою електронного договору між Сторонами є дата прийняття умов, відповідно до ст. 11 Закону України «Про електронну комерцію».

Визнання недійсними, нікчемними або такими, що втратили чинність окремих умов цього Договору не тягне за собою визнання будь-яких інших умов цього публічного Договору недійсними, нікчемними або такими, що втратили чинність.

Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього договору в порядку, передбаченому цим договором та чинним законодавством України.

Усі спори, що виникають між Сторонами, вирішуються шляхом переговорів. У випадку не досягнення врегулювання спірного питання, Сторони можуть звернутися за вирішенням спору до суду згідно з чинним законодавством.

З усіх питань, що не знайшли свого відображення в цьому публічному Договорі, Сторони керуються нормами чинного законодавства України.

 

 

Не пропустите
ВАЖНЫХ НОВОСТЕЙ